Razvoj produktov

Industrijsko oblikovanje je najbolj fizična oblika dojemanja oblikovanja. Predstavlja oblikovanje vseh 3-dimenzionalnih predmetov in poleg vizualne zaznave in tretje dimenzije, nam ponuja tudi zaznavo na otip. Izdelke lahko fizično začutimo, otipamo obliko, material, temperaturo in zaradi tega še bolj vplivajo na naše ambientalno počutje ali pa samo izkušnjo.

Naš cilj je ustvarjati dobro počutje in skozi izdelke povečati izkušnjo in naši izdelki se odlikujejo z vizualno, kot tudi ergonomsko dovršenostjo in vsebujejo dušo, ki se prikuplja vašim čutom in duši.

Elementi notranje opreme

Snujemo koncepte in oblikujemo pohištvene elemente, dekorativne elemente. Oblikovanje posameznih elementov združujemo tudi s samim notranjim oblikovanjem prostorov.

Produkti

Snujemo koncepte za različne vrste produktov in izdelkom dajemo dušo in dovršen izgled ter poenotenost z blagovno znamko in samo zgodbo.

Reklamni napisi in table

Oblikujemo vrhunsko dodelane in reklamne in svetlobne napise, table, toteme, usmerjevalne grafike. Vrhunsko kvaliteto in efekt dosegamo s prefinjeno izbiro in kombiniranjem materialov, barv, z igro svetlobe ter neskončnimi oblikami.